Futbol

El Mallorca Voltors ja té data d’inici de lliga

Iniciarà la segona setmana de desembre, però haurem d'esperar al gener per veure'ls jugar a casa

El Club Mallorca Voltors de futbol americà ja té inici de lliga i el calendari de la temporada 2020-2021. Serà el proper 12 de desembre quan l’equip mallorquí de la Sèrie A de la Lliga Nacional de Futbol Americà (LNFA) arrencarà la competició i ho farà a Múrcia. Hauran d’esperar fins al 17 de gener per que s’estrenin a Son Moix.

La LNFA està composta per vuit equips dividits en dos grups de quatre. El Mallorca Voltors forma part del Grup Est, que s’enfrontarà contra el Badalona Dracs, Murcia Cobras i Zaragoza Hurricanes.

La lliga constarà de vuit jornades intergrups. Els dos millors de cada grup es classificaran per a les semifinals que es jugaran l’1 i 2 de maig, per a acabar amb la gran final, la Spanish Bowl, sobre el 15 de maig.


El Club Mallorca Voltors de fútbol americano ya tiene inicio de liga y el calendario de la temporada 2020-2021. Será el próximo 12 de diciembre cuando el equipo mallorquín de la Serie A de la Liga Nacional de Fútbol Americano (LNFA) arrancará la competición y lo hará en Murcia. Deberán esperar hasta el 17 de enero para que se estrenen en Son Moix.

La LNFA está compuesta por ocho equipos divididos en dos grupos de cuatro. El Mallorca Voltors forma parte del Grupo Este, que se enfrentará contra el Badalona Dracs, Murcia Cobras y Zaragoza Hurricanes.

La liga constará de ocho jornadas intergrupos. Los dos mejores de cada equipo se clasificarán para las semifinales que se jugarán el 1 y el 2 de mayo, para terminar con la gran final, la Spanish Bowl, sobre el 15 de mayo.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button