FutbolR.C.D. Mallorca

El RCD Mallorca s’enfronta aquest dijous a l’Albacete

Els equips es veuran les cares avui a les 19.00 hores a l'Estadi de Son Moix

Avui a les 19.00 hores tindrà lloc a l’Estadi de Son Moix l’enfrontament entre el Mallorca i l’Albacete en la jornada número set de la Segona Divisió.

El Mallorca afronta la setena jornada del torneig amb la il·lusió de remuntar la seva posició després d’aconseguir un empat contra el CD Mirandés en el seu últim partit. Des de l’inici de la competició, els locals han vençut en tres dels sis partits jugats fins ara i han aconseguit marcar quatre gols a favor i un en contra.

A la banda dels visitants, l’Albacete es va imposar al Sabadell per 3-0 durant el seu últim partit de la competició, pel que espera repetir resultat davant del Mallorca. Dels sis partits que han jugat en aquesta temporada de la Segona Divisió, l’Albacete ha guanyat un d’ells i acumula una xifra de vuit gols encaixats davant de quatre a favor.

Pel que fa als resultats com a local, el Mallorca ha aconseguit un balanç de dues victòries i una derrota en tres partits jugats al seu camp, de manera que no podrem saber quin serà el seu destí en aquesta trobada, però sí que haurà de lluitar per guanyar.

Si analitzem la situació d’aquests equips a la taula classificatòria de la Segona Divisió, podem veure que els locals se situen per davant del seu rival amb una diferència de set punts. Els locals, abans d’aquest partit, se situen en el cinquè lloc amb 11 punts a la classificació. Per la seva banda, l’Albacete té quatre punts i ocupa la vintena posició en la classificació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button