Tennis

Nadal i la seva Fundació protagonistes a ‘Donde viajan dos’ de TVE

El programa s'emetrà el pròxim divendres a les 00.15 hores a La 1

Aquest divendres a les 00:10 hores s’emetrà a La 1 de TVE un capítol especial de “Donde viajan dos” que comptarà amb àmplia presència de la Fundació Rafa Nadal; amb la participació del propi Rafa Nadal, així com de Maria Francisca Perelló, directora de l’entitat.

En aquest programa, Jesús Vidal (actor guanyador del Goya per ‘Campeones’) i Juan Manuel Montilla ‘El Langui’ (popular raper i actor, guanyador també de dos premis Goya) viatjaran a Mallorca amb una missió: conèixer Nadal i descobrir el seu costat més humà a través dels projectes solidaris que porta a terme amb la Fundació Rafa Nadal.

En primer lloc, aniran a un centre de Palma per a nens i joves en situació de vulnerabilitat. En aquesta visita Jesús i ‘El Langui’ conversaran amb Maria Francisca Perelló, que els explicarà l’arrel dels projectes i la capacitat de transformació que l’esport té en la societat.

En segon lloc, aniran a l’Acadèmia de Rafa Nadal on el podran veure entrenar i pasar una estona amb la llegenda. A més, faran una visita pel museu.

Finalment, ‘El Langui’ i Vidal s’animaran amb una sessió d’entrenament de “Más que Tenis”, projecte adreçat a joves amb discapacitat intel·lectual en col·laboració amb Special Olympics.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button