FutbolR.C.D. Mallorca

El RCD Mallorca empata a zero enfront de l’Albacete Balompié

Els vermellencs ja venien d'empatar amb el Mirandés

L’equip vermellenc, que venia d’empatar fora de l’illa 0-0, contra el Mirandés, va tornar a fer el mateix a casa contra l’Albacete

Pel que fa al partit, el RCD Mallorca va mostrar un trident nou, com era el cas de Amath, Mboula i Marc Cardona, després que la temporada passada el conjunt vermellenc gaudís de Cucho Hernández, budimir i Kubo. En els primers 45 minuts, Amath va tenir una ocasió que se n’anava fora.

Després en la segona part, un jugador va destacar més que va ser el cas de Mboula. L’extrem dret no va parar d’intentar des de la banda dreta, fins que en una jugada que va començar giravoltant als defensors a l’àrea, va fer que un d’ells li fes caure i així va propiciar el penal que dispararia Salva Sevilla. El tir des dels onze metres ho va endevinar perfectament el porter manacorí que en el dia d’ahir va ser el millor de tot l’Albacete.

El RCD Mallorca ​​té una defensa fèrria i sense fissures, i els resultats d’aquestes 7 jornades l’avalen, un sol gol en contra. Però el que fa que la gent estigui preocupada és que l’equip només porta 4 gols anotats, i es pensa que la marxa de Budimir i Stòitxkov varen ser una mala decisió per part de la directiva. Una de les coses positives és que la plantilla està unida amb el tècnic i creuen que es revertirà aquesta ratxa amb el pas dels partits i la confiança dels jugadors.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button