Ciclisme

Enric Mas respecte a la quarta etapa de La Vuelta: ‘Haurem de córrer molt atents’

El de Movistar és quart a la classificació general a 32 segons de Primoz Roglic

Enric Mas (Movistar Team) va finalitzar sisè la tercera etapa de La Vuelta Ciclista a España 2020. Una etapa que va finalitzar en la cim de la Laguna Negra de Vinuesa. El mallorquí és quart a la tabla general provisional.

Mas assegura que ‘m’he trobat molt bé, tot i que m’ha faltat una miqueta al final. La veritat és que no era una pujada del meu estil, era una ascensió no tan dura, i tot i que s’ha fet exigent per la velocitat a la que anàvem, penso que durant aquesta Vuelta tindrem pujades que m’aniran bastant millor’.

El de Movistar afegeix que ‘em faltava també aquesta explosivitat i aquest ‘punch’ final que potser em sol costar més trobar en la primera setmana de les Grandes Vueltas’, però reconeix que, en general, ‘content amb l’actuació; ha estat una pujada molt ràpida, en els últims quilòmetres s’ha n’ha anat ‘a hòstia neta’ i he reaccionat bé, així que satisfet’.

‘Ha estat una pena que Marc hagi punxat just abans d’entrar a port; ha tingut molt mala sort. Crec que algun corredor més, com Chaves, ha tingut avaria, i són coses que poden succeir. Només podem creuar dits perquè no ens passi a cap més de l’equip en els pròxims dies’ demana Enric.

La quarta etapa es pot veure condicionada pel temps: ‘Sí, sabem que serà un dia on el vent pot jugar el seu paper, encara que no tenim la previsió exacta de moment. Tenim clar que hi ha equips especialistes en aquest tipus d’etapes i que haurem de córrer molt atents’ conclou el mallorquí.

Enric Mas és quart a la general

Enric Mas (Movistar Team) finalizó sexto la tercera etapa de La Vuelta Ciclista a España 2020. Una etapa que finalizó en la cima de la Laguna Negra de Vinuesa. El mallorquín es cuarto en la tabla general provisional.

Mas asegura que ‘me he encontrado muy bien, aunque me ha faltado un poquito al final. La verdad es que no era una subida de mi estilo, era una ascensión no tan dura, y aunque se ha hecho exigente por la velocidad a la que íbamos, pienso que durante esta Vuelta tendremos subidas que me irán bastante mejor’.

El de Movistar añade que ‘me faltaba también esa explosividad y ese ‘punch’ final que quizás me suele costar más encontrar en la primera semana de las Grandes Vueltas’, pero reconoce que, en general, ‘contento con la actuación ; ha sido una subida muy rápida, en los últimos kilómetros se ha ha ido ‘a hostia limpia’ y he reaccionado bien, así que satisfecho’.

‘Ha sido una pena que Marc haya pinchado justo antes de entrar a puerto; ha tenido muy mala suerte. Creo que algún corredor más, como Chaves, ha tenido avería, y son cosas que pueden suceder. Sólo podemos cruzar dedos para que no nos pase a otro del equipo en los próximos días’ espera Enric.

La cuarta etapa puede verse condicionada por el tiempo: ‘Sí, sabemos que será un día donde el viento puede jugar su papel, aunque no tenemos la previsión exacta de momento. Tenemos claro que hay equipos especialistas en este tipo de etapas y que tendremos que correr muy atentos ‘concluye el mallorquín.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button