Motor

Joan Mir defensa el lideratge del Mundial al GP de Terol

El circuit de Motorland a Alcañiz serà per segon cop consecutiu escenari del Gran Premi de motociclisme, aquest cop amb el nom de Gran Premi de Terol. El campionat es troba en la seva recta final i més obert que mai per a distints pilots.

Joan Mir es va col·locar líder a la categoria reina de MotoGP la setmana passada en el Gran Premi d’Aragó, després de quedar tercer en la cursa i aprofitar la baixada de Fabio Quartararo. El de Suzuki amb 121 punts treu sis punts al francès, però a l’estela es troben Maverick Viñales amb 109 i Andrea Dovizioso amb 106.

Joan Mir assegura que ‘el cap de setmana passat vaig sentir que tenia més potencial per acabar en primer o segon lloc, així que en certa manera em va decepcionar una mica, però també m’alegro de poder aconseguir un altre podi i guanyar bons punts’.

Pel que fa al seu primer lideratge a la màxima categoria de motociclisme, Mir reconeix que ‘és una cosa realment agradable, però no hi penso massa, de moment, només vull anar amb la moto i tornar a fer el millor possible aquest cap de setmana i veure a on acabo. Però tinc un objectiu elevat’.

Joan Mir // Team Suzuki Ecstar

El circuito de Motorland en Alcañiz será por segunda vez consecutiva escenario del Gran Premio de motociclismo, esta vez con el nombre de Gran Premio de Teruel. El campeonato se encuentra en su recta final y más abierto que nunca para distintos pilotos.

Joan Mir se colocó líder en la categoría reina de MotoGP la semana pasada en el Gran Premio de Aragón, tras quedar tercero en la carrera y aprovechar el b ajón de Fabio Quartararo. El de Suzuki con 121 puntos saca seis puntos al francés, pero a la estela se encuentran Maverick Viñales con 109 y Andrea Dovizioso con 106.

Joan Mir asegura que ‘el fin de semana pasado sentí que tenía más potencial para terminar en primer o segundo lugar, así que en cierto modo me decepcionó un poco, pero también me alegro de poder conseguir otro podio y ganar buenos puntos’.

En cuanto a su primer liderazgo en la máxima categoría de motociclismo, Mir reconoce que ‘es algo muy agradable, pero no lo pienso demasiado, de momento, sólo quiero ir con la moto y volver a hacer lo mejor posible este fin de semana y ver dónde termino. Pero tengo un objetivo elevado’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button