FutbolFutbol SalaUrbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Palma Futsal i Urbia Voley Palma donen inici al programa de visites escolars

Aquest any els dos esports s'uneixen en la iniciativa

Aquesta setmana s’ha iniciat el programa de visites escolars d’arreu de Mallorca per a apropar els nins a l’esport d’èlit i els consells dels professionals als alumnes. Enguany el programa serà compartit entre els jugadors del Palma Futsal i els del Urbia U Energia Voley Palma.

Per complir amb el protocol anti Covid, s’ha ampliat el nombre de dies que es visiten els col·legis, reduint el nombre de nins per grup. El primer centre ha estat el Col·legi Pius XII de Palma, que ha rebut la visita de Valter Da Cruz, de la selecció de volei y Fabio, porter del Palma Futsal.


Esta semana se ha iniciado el programa de visitas escolares alrededor de Mallorca para acercar los niños al deporte de élite y los consejos de los profesionales a los alumnos. Este año el programa será compartido entre los jugadores del Palma Futsal y los del Urbia U Energia Voley Palma.

Para cumplir con el protocolo anti Covid, se ha ampliado el nombre de dias que se visitan a los colegios, reduciendo el nombre de niños por grupo. El primer centro ha sido el Colegio Pius XII de Palma, que ha recibido la visita de Valter Da Cruz, de la selección de voley y Fabio, portero del Palma Futsal.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button