Uncategorized

Jordi Roger: ‘El Rayo és un rival d’entitat preparat per estar a dalt i amb bons jugadors que volen ser protagonistes’

L'Atlètic Balears disputa el segon partit de Lliga aquest diumenge a les 12:00

L’Atlètic Balears disputarà la segona jornada de Lliga en El Cerro del Espino davant el Rayo Majadahonda. Partit davant un rival potent, que obligarà a l’equip de Jordi Roger a estar molt concentrat.

El tècnic remarca que ‘és un partit diferent al d’l’Inter, en un escenari diferent. A Segona B els partits no són iguals, és un rival d’entitat preparat per estar a dalt i amb bons jugadors que volen ser protagonistes. Volen la possessió i serà un partit diferent’.

El conjunt blanc i blau vol continuar sumant punts i per això la intenció de Roger és la ‘de treure els tres punts com cada partit i veurem com es desenvolupa el partit però estem preparats’.

‘Tots els partits són importants’ assegura el míster, i afegeix que ‘cada divendres els direm, tant és contra qui juguis, hem de centrar-nos en el nostre i competir bé per treure els tres punts sense importar el rival’.

Roger assegura que ‘hem de ser els mateixos, tàcticament bé, agressius després pèrdues i dominar diferents registres perquè hi haurà moments que patirem i viceversa, cal dominar la segona jugada… si estem bé el partit el podem tenir on vulguem, independentment de l’entitat del rival’.

Pel que fa a la plantilla, ‘tenim a Peris sancionat i Alberto Gil i Acosta lesionats’, apunta el míster blanc i blau.

En relació a com està distribuït el calendari, Roger afegeix que ‘mai se sap si és millor jugar contra grans equips abans o després, el calendari és el que és i no penso en el que no controlem, després ve l’Atlètic i després el Castella i aturada. L’equip està preparat per afrontar aquest tipus de partits i cal estar tranquils’.

‘El de si és més important marcar que no encaixar és com la manta, depèn de si l’estires et refredes… Crec en els equilibris, el Rayo té la pilota i hi haurà moments que haurem de patir i els bons equips saben fer-ho perquè ja veurem com els fem mal amb transicions. Si no encaixes al menys tens un punt però si no marques no vas a cap costat’, conclou Roger.

Declaracions de Jordi Roger
ATB

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button