FutbolFutbol Sala

El Palma Futsal empata davant el Córdoba Patrimonio a dos

El conjunt d'Antonio Vadillo és segon de la classificació general amb 11 punts

Repartiment de punts en l’encontre entre el Córdoba Patrimonio i el Palma Futsal després d’encaixar dos gols cada equip. El Palma Futsal continua invicte a la Lliga i es manté segon amb 11 punts i està a quatre del líder, el Levante UD FS.


Reparto de puntos en el encuentro entre el Córdoba Patrimonio y el Palma Futsal tras encajar dos goles cada equipo. El Palma Futsal continúa invicto en la Liga y se mantiene segundo con 11 puntos y está a cuatro del líder, el Levante UD FS.

Córdoba Patrimonio – Palma Futsal // Palma Futsal
Córdoba Patrimonio – Palma Futsal // Palma Futsal

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button