Atlètic BalearsFutbol

L’Atlètic Balears viu la seva primera derrota

Els balearics han perdut 2-0 al camp Cerro del Espino

L’Atlètic Balears ha sofert la seva primera derrota de la temporada davant el Rayo Majadahonda per 2-0. El conjunt de Jordi Roger ha suspès la prova de nivell que representava el seu enfrontament amb un dels seus rivals directes en la carrera per les posicions de privilegi. Els dos equips van vèncer en els seus anteriors respectius compromisos, per la qual cosa s’esperava que la igualtat fos l’essència de la trobada.

Però, en aquesta ocasió els madrilenys s’han mostrat superiors i els balearicos gairebé no han generat ocasions que fessin pensar en la possibilitat d’atrapar un resultat positiu.

Els primers deu minuts al camp del Cerro del Espino han estat molt igualtats. Però, això ha durat poc quan Borja González, ha signat el primer gol de la trobada i ha provocat que els seus afrontessin la cita des d’una perspectiva superior.

Julio Rico, a l’equador del primer acte, ha pogut augmentar la renda del Rayo Majadahonda amb un gol que el col·legiat ha anul·lat. Amb això, l’equip balear s’ha començat a sentir incòmode.

Just quan l’Atlètic Balears començava a reaccionar, entrat ja el segon acte, Rubén Sánchez ha fet el segon gol de l’equip madrileny per donar per tancat el partit.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button