FutbolU.D. Poblense

L’UD Poblense empata a un davant l’UD San Sebastián de Los Reyes

El partit ha estat molt igualat

El poblense ha empatat a un amb el S.S de Los Reyes avui matí Partit al Municipal de Sa Pobla. Tot d’una començat el partit l’UD Sanse ha aprofitat per marcar el primer gol del partit. Això, ha animat als de Óscar Troya a què Aitor Pons fiqués el gol de l’equip local.

Ja ben endinsada la primera part, Pau Cendros s’ha retirat del camp a causa d’una lesió i en el seu lloc ha entrat Damià Ramos. Durant la resta de la primera part el Poblense ha fet un parell de jugades perilloses, però no ha aconseguit tenir cap oportunitat per marcar.

A la segona part, Álvaro de Dios té una clara oportunitat en un rebuig d’un córner però el defensor de l’equip madrileny ha aturat la pilota. Així, s’ha arribat a la fi del partit amb un empat a un.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button