Bàsquet

Alba Torrens i Nogaye Lo convocades amb la Selecció

Lucas Mondelo, ha triat a 19 jugadores per a començar a preparar l'Eurobasket i els Jocs Olímpics

Lucas Mondelo aprofitarà l’aturada de la competició de la ‘finestra’ de novembre per a treballar amb 19 jugadores i començar a preparar l’equip de cara a un estiu important per a la Selecció Femenina, en què competiran en l’Eurobasket de València i en els Jocs Olímpics de Tòquio.

19 jugadores entre les que trobem a 10 de les vigents campiones d’Europa (Silvia Domínguez, Laia Palau, Cris Ouviña, Anna Cruz, Queralt Casas y Andrea Vilaró, Alba Torrens, Laura Gil, Astou Ndour i Laura Nicholls), a altres jugadores de l’òrbita de Selecció (Maite Cazorla, Leo Rodríguez, Belén Arrojo, Paula Ginzo, María Araujo i Nogaye Lo), una que torna a la convocatòria (Laura Quevedo) i dos debutants (Aina Ayuso i Raquel Carrera).

Entre les convocades falta Maria Conde, a qui una lesió li impedeix concentrar-se en aquesta ocasió amb el grup. “Anem a començar els primers treballs de cara a les cites de l’estiu i per a això hem convocat una llista de 20 jugadores. Ara al novembre serem només 19 perquè Maria Conde ha estat operada i no podrà estar amb nosaltres. Li desitgem una ràpida recuperació perquè pugui estar al febrer”, assenyala Lucas Mondelo.

Donat l’alt nombre de jugadores, el cos tècnic també s’amplia. A més dels habituals, s’incorporarà per a aquests dies l’entrenador del València Basket, Roberto Hernández, com a entrenador ajudant; i la fisioterapeuta Ana López Varela.

La concentració tindrà lloc del 9 al 13 de novembre a València i es farà en bombolla per extremar la seguretat i evitar al màxim el risc de contagi. Les jugadores realitzaran diverses sessions d’entrenament que acabaran amb la disputa d’un partit amistós entre elles el dijous 12, a les 20:20 hores, que es podrà seguir en directe per Teledeporte.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button