FutbolR.C.D. Mallorca

El RCD Mallorca és tercer després de guanyar l’AD Alcorcón per 0-2

El RCD Mallorca es col·loca tercer de la tabla de Segona Divisió després de guanyar a l’AD Alcorcón per 0-2. El conjunt de Luis García Plaza ha pogut sumar tres punts més gràcies als gols d’Antonio Sánchez (min 19) i Marc Cardona (min 21) en els primers 45 minuts. El conjunt mallorquí ja acumula set jornades, 670 minuts, amb la seva porteria a zero i sense perdre un partit.


El RCD Mallorca se coloca tercero de la tabla de Segunda División tras ganar al AD Alcorcón por 0-2. El conjunto de Luis García Plaza ha podido sumar tres puntos más gracias a los goles de Antonio Sánchez (min 19) y Marc Cardona (min 21) en los primeros 45 minutos. El conjunto mallorquín ya acumula siete jornadas, 670 minutos, con su portería a cero y sin perder un partido.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button