StreamingUrbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Lluita pel liderat – Urbia U Energia Voley Palma vs. CV Teruel

Els dos equips que colideren la classificació de la Superlliga Masculina s'enfrontaran aquest dimarts a les 19:00 a Son Moix

L’Urbia U Energia Voley Palma rebrà al CV Teruel en un duel en el que es lluitarà pel liderat de la Superlliga Masculina. El partit, que desafiarà als dos equips colíders en la classificació i que ambdós sumen 12 punts amb ple de victòries, s’enfrontaran aquest dimarts a les 19:00 al Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

Serà un dels partits més espectaculars que es poden veure a dia d’avui a Espanya entre el quadre balear i el recent campió de la Supercopa d’Espanya. Els palmesans arriben en un gran moment de forma i només han cedit un set en els quatre partits disputats.

Classificació general Superlliga Masculina de Voleibol

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button