Bàsquet

Palmer Alma Mediterránea cau davant el Bàsquet Girona

La victòria es resisteix un cop més per l'equip de Pau Tomàs i Álex Pérez

El Palmer Alma Mediterránea Palma va lluitar ahir cada segon del partit davant el Bàsquet Girona, però la victòria se li va resistir un cop més, estant a punt d’aconseguir la primera de la temporada, en un partit que finalitzà amb el marcador a 78-81.

El partit començà amb mal peu pels de Pau Tomàs i Àlex Pérez, arribant a posicionar-se en 3-11, després del joc de Sabat, que no deixava de castigar als mallorquins des de la línia de tres.

Després d’una parada ordenada des de la banqueta i amb la introducció d’alguns canvis de tàctica, els mallorquins milloraren el ritme, aconseguint un marcador més igualat que anava sortejant l’avantatge a un equip i l’altre.

Els de Son Moix finalment no pogueren obtenir la seva primera victòria, que haurà d’esperar a provar sort al pròxim partit.


El Palmer Alma Mediterránea Palma luchó ayer cada segundo del partido ante el Bàsquet Girona, pero la victoria se le resistió una vez más, estando a punto de conseguir la primera de la temporada, en un partido que finalizó con el marcador a 78-81.

El partido empezó con mal pié para los de Pau Tomàs y Álex Pérez, llegando a posicionarse en 3-11, después del juego de Sabat, que no dejaba de castigar a los mallorquines desde la línea de tres.

Después de una parada ordenada desde el banquillo y con la introducción de algunos cambios de táctica, los mallorquines mejoraron el ritmo, consiguiendo un marcador más igualado que iba sorteando la ventaja a un equipo y a otro.

Los de Son Moix finalmente no pudieron obtener su primera victoria, que tendrá que esperar a probar suerte en el próximo partido.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button