Atlètic BalearsFutbol

Alfonso Martín: ‘No ens podem despistar ni un minut’

L'Atlétic Balears va assumir la primera derrota del curs davant el CF Rayo Majadahonda (2-0)

L’Atlètic Balears deixa de banda la primera derrota de la temporada davant el CF Rayo Majadahonda d’aquest diumenge per dos gols a zero i ja té la ment posada en vèncer a l’Atlético de Madrid B i fer-se fort a casa, a l’Estadi Balear.

Per a aquest partit, l’entrenador Jordi Roger recuperarà segur a Peris, un cop complerta la seva sanció i faltarà per conèixer si Coro i Baselga milloren de les seves molèsties respectives en el isquio i estan disponibles. Miguel Acosta, lateral dret que encara no ha estat convocat, podria anar reapareixent amb el grup durant la setmana, després de la seva lesió muscular.

Alfonso Martín ha valorat la situació en la que es troba l’equip blanc i blau: ‘Això és Segona B, és clar que ningú vol perdre després d’un bon inici. Es va donar així el partit i cal fer autocrítica i a pensar en el diumenge que ve. Sabem que no va ser el nostre millor partit i serem autocrítics, perquè no ens podem despistar ni un minut’.

‘És igual la classificació, el Rayo Majadahonda és un rival que està fet com l’ATB, per ascendir. Això és llarg i no cal tornar-se boig perquè ni contra el Dux érem tan bons ni ara tan dolents’ afegeix el pivot defensiu.

El jugador assegura que ‘cada partit és un món, la Segona B és una categoria complicada, amb sorpreses i treballem bé dia a dia i des de dimecres a pensar en guanyar a l’Atlético de Madrid B. La idea és deixar-nos tot des del minut un’.

Pel que fa a la seva arriba a l’illa: ‘Estic content a Mallorca, amb el coronavirus no puc anar per tot, però el clima m’encanta, sóc d’Andalusia i la meva família i jo estem feliços aquí, conclou Martín.

Escolta les declaracions d’Alfonso Martín:

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button