Ciclisme

Enric Mas: ‘Demà serà una de les etapes crucials, on es jugarà la carrera’

Enric Mas ha valotat la sèptima etapa de La Vuelta: ‘Una jornada molt dura, tant en la fugida com darrera, on tot i anar junts s’ha gastat moltíssim. Cal donar l’enhorabona a Alejandro perquè ha fet una etapa de 10. Sabíem que amb la seva fugida es podia fer treballar a altres equips i guanyar una altra basa més de cara a jugar les nostres opcions en la carrera i, a més d’això, ha lluitat l’etapa com el corredorazo que és i ha acabat 3r; només s’ha escapat la victòria per situacions de la cursa. He de donar també les gràcies a l’equip, perquè cada dia estan fent un treball fantàstic i sempre estem a la pomada’.

Pel que fa a la propera etapa de la cursa, el mallorquí assegura que serà una etapa essencial: ‘Demà serà un altre dia clau en Moncalvillo, veurem què passa. Serà una de les etapes crucials, on es jugarà la carrera, i és un port que em va millor que Formigal’. Enric destaca que ‘és més dur, ho hem vist, el coneixem i entrenant allà em vaig sentir molt bé, així que em ha d’anar millor. Tenir-nos aquí als tres en un rang de dos minuts sobre el líder ens ve bé de cara a aspirar a la general. És cert que Alexandre hi haurà gastat una mica més en fugida després de guanyar aquest temps, però com dic, darrera també ha estat dia difícil. Ineos ha tingut molt de desgast, tirant al màxim des de la primera passada per Orduña per la fugida, però han treballat bé.

Classificació de la 7ª etapa de La Vuelta // Eurosport

Per la seva banda, Alejandro Valverde ha finalitzat en tercer lloc la sèptima etapa de La Vuelta Ciclista a España 2020 i assegura que ‘al final cal estar contents’.

El murcià afirma que ‘hem intentat guanyar, en una etapa en què l’objectiu principal no era tampoc aquest, i a la fi no ha pogut ser. Quan ets el més vigilat resulta molt més dificil. M’he mogut a la primera pujada a Orduña també per la general, pensant que a la part final pogués haver fet algun atac i Enric o Marc haguessin pogut comptar amb una mica d’ajuda. M’ha donat ràbia a l’arribar a meta, perquè quan Woods ha fet l’atac no he sortit a per ell i a la fi et penedeixes perquè era el bo i no li havia d’haver deixat marxar, però… per la resta hem fet treballar als rivals i crec que hem deixat un bon espectacle. Vull donar les gràcies a l’equip, perquè han fet tots una feina fenomenal, però Rojas i Verona, especialment, ha estat increïble al davant. Aquesta Vuelta no et dóna cap descans i sí ens ofereix moltíssimes oportunitats; intentarem aprofitar-les’.

Photo Gomez Sport / Movistar Team

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button