UD Ibiza - Ushuaïa VolleyVoleibol

La Covid19 ajorna el partit entre la UD Ibiza Ushuaïa Volley i CV Guaguas

S'han detectat 5 positius dins l'equip canari

El partit entre la UD Ibiza Ushuaïa Volley i el CV Guaguas que s’havia de disputar demà, dimecres 28 d’octubre, queda ajornat després d’haver-se detectat cinc positius per Covid19 a la plantilla i cos tècnic del Guaguas. Per aquest motiu, la 5ª jornada de la Superliga, que s’anava a disputar dins Eivissa, quedarà posposada.


El partido entre la UD Ibiza Ushuaïa Volley y el CV Guaguas que se tenía que disputar mañana, miércoles 28 de octubre, queda aplazado después de haberse detectado cinco positivos por Covid19 en la plantilla y cuerpo técnico del Guaguas. Por este motivo, la 5ª jornada de la Superliga, que se iba a disputar en Ibiza, quedará pospuesta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button