Futbol

L’Atlètic Balears Femení aconsegueix el primer triomf del curs

Les guerreres guanyen al Girona FC a Son Malferit per 2-1

L’ATBFEM guanya al Girona FC a Son Malferit per 2-1 en el seu debut a casa. Els gols d’Abi, al minut 15, i de Marina Puebla al 44 donaren la primera victòria de la temporada a les guerreres blanc i blaves. El gol de les catalanes el va marcar Blanca Gros al minut 60 de partit.

El ATBFEM gana al Girona FC en Son Malferit por 2-1 en su debut en casa. Los goles de Abi, en el minuto 15, y de Marina Puebla en el 44 dieron la primera victoria de la temporada en las guerreras blanquiazules. El gol de las catalanas lo marcó Blanca Gros en el minuto 60 de partido.

Fitxa tècnica:

Atlètic Balears: Sandra, Fati, (Ponce: 74′) Maialen, Vicky (Aida: 83′), Rosco, Abi, Lucía, (Keny: 64′), Neus (Ray: 83′), Yoli (Laura: 64′) i Marina.

Girona FC: Ainoa, Enma, Neus Junca, Alba Valor (Lydia: 78′), Blanca Cros, Nuria Llop, Carla Atienza, Julia Vilardell  (Alba: 46′), Paula Rosales (Marta Enrich: 46′), Carla Martínez i Paula López.

Àrbitre: Isaac Gutiérrez

Primer assistent: Javier Martorell

Segon assistent: Martín Palmer

Estadi: Son Malferit. 100 personas