FutbolFutbol Sala

Jaume Anglada cantarà l’himne antes del partit d’avui entre el Palma Futsal i el Barça

Va posar música i lletra a l'himne del club durant el confinament

Avui a les 18.30h el Palma Futsal s’enfronta, dins Son Moix, al Barça, l’actual campió de la Champions.

Abans que els jugadors surtin a la pista, es viurà un dels moments de la tarda. I és que el cantautor mallorquí Jaume Anglada sortirà al centre de la pista a interpretar l’himne del club Palma Futsal que ell mateix va compondre durant el confinament. Se titula «Tens el món en els peus«, al qual va posar lletra i música. Serà el primer cop que l’artista el canti en públic, i ho farà davant el miler d’espectadors que es preveu que hi hagi presents.


Hoy a las 18.30h el Palma Futsal se enfrenta, en Son Moix, al Barça, el actual campeón de la Champions.

Antes que los jugadores salgan a la pista, se vivirá uno de los momentos de la tarde. Y es que el cantautor mallorquín Jaume Anglada saldrá al centro de la pista a interpretar el himno del club Palma Futsal que el mismo compuso durante el confinamiento. Se titula «Tens el món en els peus«, al cual puso letra y música. Esta será la primera vez que el artista la cante en público, y lo hará ante el millar de espectadores que se prevé que haya presentes.

Articles relacionats

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba