FutbolFutbol Sala

Jaume Anglada cantarà l’himne antes del partit d’avui entre el Palma Futsal i el Barça

Va posar música i lletra a l'himne del club durant el confinament

Avui a les 18.30h el Palma Futsal s’enfronta, dins Son Moix, al Barça, l’actual campió de la Champions.

Abans que els jugadors surtin a la pista, es viurà un dels moments de la tarda. I és que el cantautor mallorquí Jaume Anglada sortirà al centre de la pista a interpretar l’himne del club Palma Futsal que ell mateix va compondre durant el confinament. Se titula “Tens el món en els peus“, al qual va posar lletra i música. Serà el primer cop que l’artista el canti en públic, i ho farà davant el miler d’espectadors que es preveu que hi hagi presents.


Hoy a las 18.30h el Palma Futsal se enfrenta, en Son Moix, al Barça, el actual campeón de la Champions.

Antes que los jugadores salgan a la pista, se vivirá uno de los momentos de la tarde. Y es que el cantautor mallorquín Jaume Anglada saldrá al centro de la pista a interpretar el himno del club Palma Futsal que el mismo compuso durante el confinamiento. Se titula “Tens el món en els peus“, al cual puso letra y música. Esta será la primera vez que el artista la cante en público, y lo hará ante el millar de espectadores que se prevé que haya presentes.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button