Urbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Urbia U Energia perd la imbatibilitat davant el Teruel (0-3)

L'equip mallorquí es col·loca a tres punts del líder de la categoria

Ahir horabaixa es disputà l’econtre entre l’Urbia U Energia i el CV Teruel a Son Moix, on els de Dreyer van competir i lluitar en cada set però van haver de marxar-se amb el sabor amarg de la derrota, que els deixa a tres punts del líder de la classificació.

Tot i que a l’inici del partit residia certa igualtat a la pista de Son Moix per 5-5, Jordi Ramón, jugador mallorquí del Teruel, realitzà una sèrie de punts que li van permetre distanciar-se per quatre punts, aconseguint el primer set.

El segon set, va començar per part del Teruel, amb la mateixa inercia, però l’Urbia no es deixava guanyar, apropant-se al marcador visitant. Però, tot i els esforços, els aragonesos aprofitaven qualsevol error dels de Dreyer per atacar i aconseguir avantatge, arribant així al 0-2.

Tot i que el partit era difícil de remontar, el conjunt mallorquí no perdia les esperances, però la diferència de punts cada cop era major en el tercer set, fins que, finalment, acabà a favor de l’equip visitant (0-3).


Ayer por la tarde se disputó el encuentro entre el Urbia U Energia y el CV Teruel en Son Moix, donde los de Dreyer compitieron y lucharon en cada set pero tuvieron que marcharse con el sabor amargo de la derrota, que los dejó a tres puntos del líder de la clasificación.

A pesar que en el inicio del partido residía cierta igualdad en la pista de Son Moix por 5-5, Jordi Ramón, jugador mallorquín del Teruel, realizó una serie de puntos que le permitieron distanciarse por cuatro puntos, consiguiendo el primer set.

El segundo set, comenzó por parte del Teruel, con la misma inercia, pero el Urbia no se dejaba ganar, acercándose al marcador visitante. Pero, a pesar de los esfuerzos, los aragoneses aprovecharon cualquier error de los de Dreyer para atacar y conseguir ventaja, llegando así al 0-2.

A pesar de que el partido era difícil de remontar, el conjunto mallorquín no perdía las esperanzas, pero la diferencia de puntos cada vez era mayor en el tercer set, hasta que, finalmente, terminó a favor del equipo visitante (0-3).

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button