FutbolR.C.D. Mallorca

El conjunt mallorquinista suma tres punts més davant el Málaga CF (3-1)

Tres gols més es sumen a l'historial del RCD Mallorca

Ahir es disputà el partit entre el RCD Mallorca i el Málaga CF en el Visit Mallorca Estadi, on els vermellons es convertiren en mereixedors de la victòria, segona consecutiva, gràcies als gols de Amath, Antonio Raíllo i Dani Rodríguez.

En el minut 11 s’estrenava el marcador amb el xut d’Amath en aquesta novena jornada de la Liga SmartBank, el qual es convertia en el primer gol del jugador mallorquinista des que està a l’equip.

La segona part del partit, va venir marcada pel segon gol dels vermellons, de la mà de Raíllo, lo qual posicionava al Mallorca amb cert avantatge respecte als malaguenys, que poc després respongueren amb el gol de Pablo Chavarría, exmallorquinista, en el minut 68.

Però els de Luis García volien més, i així ho van demostrar marcant el que es convertí en el tercer gol per la seva part, anotat per Dani Rodríguez, obtenint així la segona victòria consecutiva de l’equip illenc.


Ayer se disputó el partido entre el RCD Mallorca y el Málaga CF en el Visit Mallorca Estadi, donde los vermellones se convirtieron en merecedores de la victòria, segunda consecutiva, gracias a los goles de Amath, Antonio Raíllo y Dani Rodríguez.

En el minuto 11 se estrenaba el marcador con el chute de Amath en esta novena jornada de la Liga SamartBank, el cual se convertía en el primer gol del jugador mallorquinista desde que está en el equipo.

La segunda parte del partido, vino marcada por el segundo gol de los bermellones, de la mano de Raíllo, lo cual posicionaba al Mallorca con cierta ventaja respecto a los malagueños, que poco después respondieron con el gol de Pablo Chavarría, exmallorquinista, en el minuto 68.

Pero los de Luis García querían más, y así lo demostraron marcando el que se convirtió en el tercer gol por su parte, anotado por Dani Rodríguez, obteniendo así la segunda victoria consecutiva del equipo isleño.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button