Atlètic BalearsFutbol

Jordi Roger: ‘El futbol sense públic és com anar al teatre sense gent, no té sentit’

L'Atlètic Balears s'enfronta aquest diumenge al filial de l’Atlético de Madrid a l'Estadi Balear (12:00)

L’Atlètic Balears juga aquest diumenge a l’Estadi Balear davant de l’Atlético de Madrid B a les 12:00. El míster, Jordi Roger, podrà comptar amb tots els seus futbolistes, exceptuant a l’extrem Alberto Gil, que segueix de baixa per lesió. A més, en aquesta segona jornada a casa s’obriran les portes de l’Estadi Balear perquè altres 1000 socis puguin gaudir del partit complint i respectant les mesures sanitàries.

Jordi Roger ha parlat després de la derrota davant el Rayo Majadahonda i reconeix que ‘això és futbol i quan perds passes una mala setmana. Dilluns hagués preferit jugar immediatament. Això és esport i no pots guanyar sempre, vam perdre davant un equip que va ser millor, hem fet autocrítica per millorar i ara a pensar en l’Atlético, perquè cada 7 dies tenim revàlida. Al final sempre dic que passi el que passi diumenge sempre t’aixeques el dilluns pensant en el següent rival. El futbol no té memòria ni recorda el passat, el present és ara l’Atlético de Madrid, només són dues jornades i cal mirar cap endavant’.

El míster assegura que ‘el factor casa i afició, amb 1.000 persones, també juguen a favor perquè, el futbol sense públic és com anar al teatre sense gent, no té sentit. Esperem que les mil persones que entrin aquesta setmana ens animin i ajudin en els pitjors moments per tirar endavant perquè l’unió entre l’equip i l’afició ens permetrà arribar més lluny. Tant de bo que no ens treguin el públic però depèn de cada comunitat i sabem que és una possibilitat. És normal perquè vivim un moment de la vida diferent per culpa d’un virus. Ningú ens diria fa un any que avui estaríem amb mascareta. Si algun dia juguem sense públic, tant de bo que no, haurem de entendre-ho. Però amb gent, molt millor’ afirma Roger.

Pel que fa als jugadors el tècnic blanc i blau confirma que Coro i Baselga estaran a disposició i Acosta també, després de recuperar-se al 100%. ‘La setmana passada ens vàrem trobar amb una situació rara, perdent a Coro i Baselga sense estar a disposició per molèsties al isquio’ manifesta el català.

‘Vull veure un ATB que competeixi bé, vull un equip que sempre estigui més a prop de guanyar que de perdre i els primers minuts contra el Rayo no van ser així, perquè en 8 minuts encaixar ho fa tot més difícil. Som conscients que no vam estar a l’altura i que hem de sortir enxufats aquest diumenge des del minut 1, ser agressius en la pressió com contra el DUX. L’únic objectiu és guanyar diumenge’ conclou Jordi Roger.

Escolta les declaracions del míster de l’Atlètic Balears

PODRÀS SEGUIR EL PARTIT EN DIRECTER PER BALEARSPORTS

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button