Motor

Izan Guevara s’assigna el títol de Campió del Món de Moto3 Júnior

El mallorquí ha trepitjat el podi en les últimes vuit carreres

Izan Guevara (Openbank Aspar KTM) es proclama Campió del Món de Moto3 Júnior després de les carreres finals del FIM CEV Repsol en el circuit Ricardo Tormo de Cheste. El balear ha aconseguit el títol en la seva primera temporada en la categoria.

El mallorquí ha estat capaç de pujar a podi després de firmar dos tercers en les dues carreres per darrere de Pedro Acosta (KTM) que ha tancat l’any amb un doblet a Cheste i del seu màxim rival Xavi Artigas (Honda).

Izan, que forma part del CTEIB Motociclisme, ha realitzat un campionat inmillorable, amb un total de 8 podis amb 5 primers, 1 segon i dos tercers.

Articles relacionats

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba