Atlètic BalearsFutbol

Jordi Roger: ‘Cal saber empatar quan no pots guanyar’

L'Atlètic Balears salva un punt a casa davant l'Atlético de Madrid B

L’Atlètic Balears salva un punt a l’Estadi Balear davant el filial de l’Atlético de Madrid en la tercera jornada de Lliga. El primer en encaixar van ser els madrilenys amb el gol de Nando al minut 23 de partit (0-1) però, Vicinius Tanque va posar 1-1 al marcador en els minuts finals (min. 88) de l’encontre i sumar un punt més davant els seus aficionats.

Jordi Roger va apostar per un 11 gairebé idèntic a la primera jornada i amb només dos canvis respecte a la passada setmana. Juan Carlos a porteria, defensa per a Ferrone, Peris (tornava després de la sanció), Olaortua i Orfila, doble pivot per a Alfonso i Kako (queia de l’11 Àlex Barrera), en les bandes Pichín i Fito i adalt Haro i Vinicius.

Jordi Roger va sortir del partit amb un gust agredolç després del repartiment de punts entre els dos equips: ‘No volíem empatar, sempre volem guanyar i treure els tres punts però tal com ha anat quan no pots guanyar cal saber empatar. Tant de bo haguéssim empatat la passada’.

‘Hem intentat marcar en la segona part, no es pot retreure res a l’equip pel que fa a ganes, hem obert en banda, no volia que es precipitessin, hem trets dues puntes… nosaltres hem tingut ocasions, ells (l’equip visitant) només el gol i un xut de fora de l’àrea. Sabíem que no és un filial típic, molts entrenen amb el primer equip i defensen bé, saben parar el partit, es repleguen bé i necessitàvem obrir el camp. No era fàcil i ho sabíem’, reconeix el míster.

Per a Roger la clau del partit ‘era haver-nos posat primer per davant però no ha estat així tot i entrar bé el partit’. ‘En la seva primera jugada ens han fet un golàs i ens han entrat dubtes i precipitacions. A la segona el 95% del temps hem estat al seu camp i hem tret un punt que veurem a final de temporada si és bo’, puntua l’entrenador.

Pel que fa als canvis, el míster afegeix que ‘amb l’entrada de Barrera té capacitat de conduir i superar línies, amb un 80% de possessió, Armando ens dóna molt perquè construiex i supera línies dins del seu anarquisme i genera coses. Crec que els canvis han aportat, han sortit bé, Baselga també ens ha donat. Si haguéssim tingut a Coro l’hauriem tret i avui ens hagués vingut bé l’un contra un d’Alberto Gil però no podem pensar en el que no tenim, busquem solucions amb el que tenim’.

‘Hem de puntuar fora i a casa, sempre, això és futbol i la setmana passada vam jugar davant un rival de molta entitat com el Rayo. Avui no tinc res a retreure a l’equip perquè havíem entrat bé en el partit, pressionant a dalt. Al final, ja valorarem si el punt és bo quan passin més jornades. Cal saber empatar quan no pots guanyar. Seguim el pla de treball per jugar contra el Castella i ja veurem si juguem, pensem que sí jugarem però ja ens ho diran, sigui aquest o un altre cap de setmana jugarem’, finalitza Roger.

Álex Barrera afegeix que ‘jugant a casa sempre volem els tres punts però tal i com s’ha donat el partit hem de donar per bo el punt. En una jugada aïllada se’ns posa per davant i és un filial que no competeix com a tal, s’han tancat al darrere, han fet un partit lleig, hem mogut la pilota de banda a banda, hem empatat i donem per bo el punt. Crec que hem mogut bé la pilota en control superant línies, el problema és que no vam aconseguir el gol aviat, havíem haver-ho ficat abans. Quan un equip està tan tancat és complicat. El problema és que han arribat un cop i ens han ficat el gol i en la segona vas per davant en el marcador i toca arriscar i és el que hem intentat’.
 

Alineacions

Atlètic Balears: Juan Carlos, Ferrone (Acosta: 93′), Peris, Orfila, Olaortua, Alfonso (Armando: 68′), Kako (Álex Barrera: 45′), Fito (Baselga: 45′), Pichín, Haro i Vinicius Tanque.

Atlético de Madrid B: Valens, Rojas, Calavera, Abde Damar (Tenas: 62′), Toni Moya (Ismael: 56′), Borja, Nando (groga) (Perea Junior: 28′), Castro, Medrano (Forcen: 60′), Mariano i Corral (Carlos Rojas: 67′)

Àrbitre: Vicente Moral

Àrbitre assistent: Javier Gago

Segon Àrbitre assistent: Iván Pablo

Camp: Estadi Balear: 1000 espectadors.

Escolta les declaracions del míster Jordi Roger

Escolta les declaracions d’Álex Barrera

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button