FutbolR.C.D. Mallorca

Victòria del RCD Mallorca contra el CE Sabadell (1-0)

El conjunt mallorquinista es troba molt satisfet després d'haver aconseguit els tres punts de la victòria

La tercera jornada de la Liga Smart Bank per al conjunt mallorquinista ha estat victoriosa davant el CE Sabadell, on s’han emportat els tres punts en un partit que acabà en 1-0.

El gol no arribà fins al minut 85 i després de l’expulsió d’un dels jugadors del Sabadell, Cornud, però el xut de Dani Rodríguez des de fora de l’àrea ha aconseguit sumar aquests tres punts tan esperats pel conjunt vermelló.

La tercera jornada de la Liga Samart Bank para el conjunto mallorquinista ha sido victoriosa ante el CE Sabadell, donde se han llevado los tres puntos en un partido que terminó en 1-0.

El gol no llegó hasta el minuto 85 y después de la expulsión de uno de los jugadores del Sabadell, Cornud, pero el chute de Dani Rodríguez desde fuera del área consiguió sumar estos tres puntos tan ansiados por el conjunto bermellón.