Futbol

Les mallorquines Mariona Caldentey, Cata Coll i Patri Guijarro firmen una nova victòria amb el FC Barcelona

El conjunt de Lluís Cortés guanya al Real Betis 0-5 aquest dissabte

Golejada i triomf en el retorn de la competició contra el Betis (0-5). Les de Lluís Cortés han imposat la seva superioritat i amb les dianes d’Aitana Bonmatí, Mariona, Oshoala, Jenni Hermoso i Caro, en pròpia porteria, han donat els tres punts a les barcelonistes.

El partit ha començat amb les blaugranes buscant la porteria visitant. Melanie també ho ha tornat a provar amb un xut ben dirigit que ha atrapat la portera del Betis al quart d’hora de joc. Poc després ha arribat la diana d’Aitana Bonmatí. 

Poc després Cata Coll ha firmat una bona aturada davant un xut d’Ángela Sosa. Les blaugranes han seguit buscant la porteria visitant i Mariona ha marcat el segon gol als 27 minuts de joc (0-2). Una acció en la qual Aitana ha assistit a la blaugrana perquè definís la segona diana culer. Abans del descans Aitana hauria pogut ampliar la diferència, però el seu xut ha sortit fregant el pal dret. 

Amplien les diferències

A la represa Oshoala ha ampliat el marcador, amb la tercera diana en els primers segons de joc. Una acció en la qual Oshoala ha superat la defensa andalusa amb un xut creuat. Amb el 0-3 el Barça ha seguit buscant ampliar el marcador. Caroline Graham ho ha intentat amb un xut des de l’esquerra de l’àrea petita, sense fortuna. Finalment, Jenni Hermoso ha marcat el definitiu 0-5 a tres minuts pel final del matx, aprofitant una assistència de Caroline Graham Hansen.

Fitxa del partit: 

Real Betis, 0
FC Barcelona, 5

Real Betis: Méline, Ana G., Laura G., Eva Llamas, A. Salvador (Andrea Medina, min 60), Altuve, Nuria, Rosa M., Dorine (Mc Cormick, min 74), Paula P.R. (Rosa Otermín, min 65) i Ángela Sosa.

FC Barcelona: Cata, María León, Melanie (Crnogorcevic, min 62), Marta (Leila, min 75), Mariona, Alexia, Patri (Kheira, min 69), Aitana (Jenni, min 62), Graham, A. Pereira i Oshoala (Losada, min 69).

Gols: 0-1, Aitana (min 15); 0-2, Mariona (min 27); 0-3, Oshoala (min 46); 0-4, Caro pp (min 78); 0-5, Jenni Hermoso (min 87).

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button