Urbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Urbia U Energia dominà davant el Voley Textil i es fa amb els tres punts

L'Urbia U Energia suma tres punts davant el Voley Textil

Torna la victòria per als de Marcos Dreyer, que guanyaren davant el Voley Textil a Cabezón de la Sal (0-3).

Es pot dir que el primer set fou un dels més complets que ha jugat el conjunt mallorquí en el que porten de temporada, on es va reforçar l’àrea de red, que va ser on més dèbils es mostraren en el passat partit contra el Teruel.

Tot i que l’Urbia no es mostrà en cap moment per davall del Voley Textil, el joc va ser bastant competitiu i alternat entre ambdós equips, però finalment la victòria fou per als mallorquins, destacant la figura de Pernambuco.


Vuelve la victoria para los de Marcos Dreyer, que ganaron ante el Voley Textil en Cabezón de la Sal (0-3).

Se puede decir que el primer set fue uno de los más completos que ha jugado el conjunto mallorquín en lo que llevan de temporada, donde se reforzó el área de la red, que fue donde más débiles se mostraron en el pasado partido contra el Teruel.

A pesar de que el Urbia no se mostró en ningún momento por debajo del Voley Textil, el juego fue bastante competitivo y alternado entre ambos equipos, pero finalmente la victoria se decantó para los mallorquines, destacando la figura de Pernambuco.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button