Futbol

Victòria del Constància Femení contra l’Atlètic Collerense

El conjunt inquer suma tres punts més al seu marcador

Dissabte horabaixa va tenir lloc l’encontre entre els dos equips al camp municipal de Can Caimari on s’enfrontaven l’Atlètic Collerense, un equip molt jove amb una mitjana d’edat de 16 anys, i el Constància que, pel contrari, són jugadores més veteranes.

El partit acabà a favor de les d’Inca, en un discutit 2-4. Els gols van venir marcats de la mà de Sandra de La Fuente en el minut 15 i, poc després, de Núria Ballester, ambdues del Constància. El Collerense no tardà en actuar i així ho feu marcant, al principi de la segona part, el seu primer gol per part de la capitana. En el minut 62, Núria Ballester apareix de nou fent el que seria el tercer gol de les visitants, però les locals no es quedaren enrere i Mercè Gomila feu el gol que les col·locà en un disputat 2-3. Finalment, Sandra de La Fuente tancà el marcador a favor del Constància fent el quart gol.

Font: Fútbol Balear

El sábado por la tarde tuvo lugar el encuentro entre los dos equipos en el campo municipal de Can Caimari donde se enfrentaban el Atlético Collerense, un equipo muy joven con una media de edad de 16 años, y el Constància que, por lo contrario, son jugadoras más veteranas.

El partido terminó a favor de las de Inca, en un discutido 2-4. Los goles llegaron marcados de la mano de Sandra de La Fuente, en el minuto 15 y, poco después, de Núria Ballester, ambas del Constància. El Collerense no tardó en actuar y así lo hizo marcando, al principio de la segunda parte, su primer gol por parte de la capitana. En el minuto 62, Núria Ballester aparece de nuevo haciendo el que sería el tercer gol de las visitantes, pero las locales no se quedaron atrás y Mercè Gomila hizo el gol que las colocó en un disputado 2-3. Finalmente, Sandra de La Fuente cerró el marcador a favor del Constància marcando el cuarto gol.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button