Atlètic BalearsFutbol

L’ATB sol·licitarà l’ajornament del pròxim partit per positius per Covid19

Es tenia previst jugar a Valdebebas contra el Real Madrid Castilla

Després del darrer partit contra l’Atlético de Madrid B, el primer equip del club blanc i blau es va sotmetre a PCR i proves serològiques a l’Hospital Sant Joan de Déu. La sorpresa va ser quan en van resultar 5 casos positius per Covid19, a l’espera de més resultats.

És per això que ahir es va suspendre l’entrenament i es sol·licitarà a la RFEF l’ajornament del partit de la quarta jornada, contra el Real Madrid Castilla, a Valdebebas, que es tenia previst jugar el proper diumenge, 8 de novembre.


Después del último partido contra el Atlético de Madrid B, el primer equipo del club blanco y azul se sometió a PCR y pruebas serológicas en el Hospital Sant Joan de Déu. La sorpresa fue cuando resultaron 5 casos positivos por Covid19, a la espera de los demás resultados.

Es por ello que ayer se suspendió el entreno y se solicitó a la RFEF el aplazamiento del partido de la cuarta jornada, contra el Real Madrid Castilla, en Valdebebas, que se tenía previsto jugar el próximo domingo, 8 de noviembre.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button