Atlètic BalearsFutbol

L’Atlètic Balears ja suma 11 contagis en el primer equip masculí

L’Atlètic Balears ja suma 11 contagis per COVID-19 després de fer-se les proves PCR i serològiques després de l’últim partit disputat contra l’Atlético de Madrid B, realitzades a l’Hospital Sant Joan de Déu de Palma a la plantilla, cos tècnic i mèdic del primer equip masculí.

El club ha informat en un comunicat oficial que entre els contagiats hi ha jugadors i cos tècnic i que no tots són jugadors.

Els 11 contagiats es troben aïllats en els seus domicilis en bones condicions de salut i únicament un d’ells va patir ahir símptomes lleus.

L’ATB ha seguit l’estricte protocol sanitari i desinfectat els vestidors, oficines, taquilles i zones comunes a l’Estadi Balear, així com dependències de Son Malferit.

L’ATB ja ha comunicat el cas a la RFEF i a les autoritats sanitàries i ha demanat l’ajornament del partit de la jornada 4, previst pel proper diumenge 8 de novembre a Valdebebas davant el Real Madrid Castilla.

L’equip ha suspès els entrenaments. El cap dels Serveis Mèdics del club, Dr. Gonzalo Barrantes, tornarà a organitzar una segona prova PCR transcorregudes 72 hores des de l’anterior prova a tots els negatius, per tal d’obtenir una segona mostra negativa, que permeti als futbolistes sans, poder entrenar a partir de dilluns de forma individual. A més, tota la plantilla seguirà un pla específic des de casa.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button