Uncategorized

412 esportistes participaran en el XXIII Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic

El XXIII Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic es disputarà aquest cap de setmana al Pavelló Municipal Joan Seguí de Son Rapinya. Un total de 412 esportistes i tècnics de 13 clubs de Balears i Catalunya, amb rècord de participació, començaran amb els entrenaments oficials aquest divendres a les 15:00.

Els patinadors estaran repartits en cinc categories: 96 participants a ‘Elite’, 63 en ‘Absoluta’, dos a ‘diversitat funcional’ i 215 en ‘principiants i aptitud-iniciació’, que ja van competir el passat 17 d’octubre. Degut a la pandèmia, les proves de les sis jornades es retransmetran a través d’streaming.


El XXIII Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic se disputará este fin de semana en el Pabellón Municipal Joan Seguí de Son Rapinya. Un total de 412 deportistas y técnicos de 13 clubes de Baleares y Cataluña, con récord de participación, comenzarán con los entrenamientos oficiales este viernes a las 15:00.

Los patinadores estarán repartidos en cinco categorías: 96 participantes en ‘Elite’, 63 en ‘Absoluta’, dos en ‘diversidad funcional’ y 215 en ‘principiantes y aptitud-iniciación’, que ya compitieron el pasado 17 de octubre. Debido a la pandemia, las pruebas de las seis jornadas se retransmitirán a través de streaming.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button