Futbol

El Collerense Femení cerca la seva primera victòria davant l’Athletic de Bilbao B

La UD Collerense Femenina de la UD Collerense Femenina cercarà sumar els tres primers punts de la temporada aquest diumenge a les 11:00 davant l’Athletic de Bilbao B. L’encontre tindrà lloc al Camp Municipal Ca Na Paulina, al Coll d’en Rebassa.

El conjunt mallorquí acumula tres derrotes consecutives en aquest inici del curs. Les d’Enric Tabarner han perdut davant l’AEM (1-4), a casa del Seagull (2-1) i contra l’Alavés Gloriosas (3-1). Aquest diumenge volen tornar a somriure.


La UD Collerense Femenina de la Liga Reto Iberdrola buscará sumar los tres primeros puntos de la temporada este domingo a las 11:00 ante el Athletic de Bilbao B. El encuentro tendrá lugar en el Camp Municipal Ca Na Paulina, en el Coll d’en Rebassa.

El conjunto mallorquín acumula tres derrotas consecutivas en este inicio del curso. Las de Enrique Tabarner han perdido ante la AEM (1-4), en casa del Seagull (2-1) y contra el Alavés Gloriosas (3-1). Este domingo quieren volver a sonreír.

@UdColleOficial

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button