Bàsquet

El Consell Air Europa cau per 80-74 davant el CB Quart Germans Cruz

El Consell Air Europa no ha pogut sumar la segona victòria de la temporada i ha caigut a casa del CB Quart Germans Cruz per 80-74 en un partit en què els jugadors entrenats per Diego Tobalina han lluitat pel triomf en un igualat encontre que s’ha decantat de la banda de l’equip local en l’últim quart de partit.


El Consell Air Europa no ha podido sumar la segunda victoria de la temporada y cayó en casa del CB Quart Germans Cruz por 80-74 en un partido en el que los jugadores entrenados por Diego Tobalina han luchado por el triunfo en un igualado encuentro que se ha decantado de la banda del equipo local en el último cuarto de partido.

C.B. QUART GERMANS CRUZ: Jordi Bataller (12), Albert Coderch (12), Eduard Ramos (10), Moi Martorell (4) i Adrián Artacho (10). También jugaron Guillem Cuadrado (1), Arnau Palol (7), Xavi Costa (7), Joaquín M. Rosito (7) i Genis Bover (10).

CONSELL AIR EUROPA: Pau Durán (1), Biel Torres (18), Nil Hernández (13), Joan Feliu (2) i Xavi Andreu (2). También jugaron: Pere sureda (5), Dani Palomo (5), Miki Santandreu (2), Diego Rivas (0), Marc Aguiló (8), Sergi Huguet (18) i Iddrisu Abdul Jamal (0).

PARCIALS: 14-19, 23-19, 18-16, 25-20.

ÀRBITRES: Monclus Haro y Elorz Fentz. Sense eliminats per faltes personals.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button