Motor

Joan Mir aconsegueix la seva primera victòria del curs i s’apropa al títol de MotoGP

El pilot espanyol Joan Mir (Suzuki) ha aconseguit aquest diumenge la seva primera victòria de la temporada per davant dels espanyols Àlex Rins (Suzuki) i Pol Espargaró (KTM), en la carrera de MotoGP del Gran Premi d’Europa. El mallorquí ha aconseguit 25 punts que l’apropen al títol de campió 2020 en la categoria reina.


El piloto español Joan Mir (Suzuki) logró este domingo su primera victoria de la temporada por delante de los españoles Álex Rins (Suzuki) y Pol Espargaró (KTM), en la carrera de MotoGP del Gran Premio de Europa, antepenúltima cita del mundial de motociclismo. El mallorquín ha conseguido 25 puntos que lo acercan al título de campeón 2020 en la categoría reina.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button