Urbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Sisena victòria per a l’Urbia U Energia Voley Palma

El conjunt de Marcos Dreyer sentència un gran partit davant l'Arenal Emevé (3-0)

El conjunt de Marcos Dreyer va guanyar en un gran partit davant l’Arenal Emevé (3-0) al Palau Municipal d’Esports de Son Moix, aconseguint així la sisena victòria de la temporada. El proper encontre serà contra l’equip canari, el Guaguas.

Si encara no has vist el partit, no t’ho perdis!!👇🏻


El conjunto de Marcos Dreyer ganó en un gran partido ante el Arenal Emevé (3-0) en el Palau Municipal d’Esports de Son Moix, consiguiendo así la sexta victoria de la temporada. El próximo encuentro será contra el equipo canario, el Guaguas.

Si aún no has visto el partido, no te lo pierdas!! 👇🏻

Urbia U Energia Voley Palma – Arenal Emevé // Gabriel Rubert

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button