Ciclisme

Albert Torres i Sebastián Mora posen rumb a l’Europeu

Els dos ciclistes viatgen aquest dimecres a Plovdiv, Bulgària per a disputar el Campionat que tindrà lloc de l'11 al 15 de novembre

Albert Torres i Sebastián Mora viatgen aquest dimecres a Bulgària amb la Selecció Espanyola per a disputar el Campionat d’Europa que se celebrarà entre els dies 11 i 15 de novembre a la localitat de Plovdiv. Són un total de 16 ciclistes espanyols els que competiran.

El menorquí disputarà de forma individual l’Omnium aquest divendres dia 13 i competirà amb el seu company d’equip el Madison diumenge dia 15. D’altra banda, Sebastián Mora, participarà a la prova d’Scratch el dijous dia 12 i a la de Puntuació el dissabte dia 14.


Albert Torres y Sebastián Mora viajan este miércoles a Bulgaria con la Selección Española para disputar el Campeonato de Europa que se celebrará entre los días 11 y 15 de noviembre en la localidad de Plovdiv. Son un total de 16 ciclistas españoles los que competirán.

El menorquín disputará de forma individual el Omnium este viernes día 13 y competirá el Madison con su compañero de equipo domingo día 15. Por otra parte, Sebastián Mora, participará en la prueba de Scratch el jueves día 12 y en la de Puntuación el sábado día 14.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button