Ciclisme

Albert Torres: ‘Un sisè és una cosa puntual, hem disfrutat de tornar a córrer aquesta prova’

El menorquí Albert Torres ha acabat sisè en la prova d’Omnium del Campionat d’Europa de Ciclisme en pista que s’està celebrant a la localitat de Plovdiv, Bulgària.

El balear va ser quart a la prova d’scratch després d’un sprint final. A la ‘tempo race’ va finalitzar cinquè. Va finalitzar en la mateixa posició en la prova d’eliminació que el va col·locar al tercer esglaó del podi provisional. Però, finalment, Albert ha acabat en un sisè lloc amb 102 punts i l’or ha estat per al britànic Matthew Walls.

El ciclista, que arriba de disputar el Giro d’Itàlia, ha assegurat que ‘un sisè és una cosa puntual, hem disfrutat de tornar a córrer aquesta prova i he vist el nivell que tinc ara després de la temporada de carretera. Estic satisfet en general, he tingut bones sensacions, tot i que és cert que em falta el punch. Matthew Walls ha sido el justo vencedor i ha dominat molt bé aquesta carrera, ho ha defensat amb autoritat’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button