Uncategorized

Joan Mir finalitza el primer dia de tests amb caiguda

El pilot mallorquí podria proclamar-se campió aquest diuemenge si acaba entre els cinc primers

El pilot mallorquí Joan Mir (SUZUKI ECSTAR) ha finalitzat el primer dia de combinats en la posició 12 amb un temps de 1’31.080 (+ 0.458). El líder de la classificació, que aquest diumenge podria proclamar-se campió de MOTOGP 20 en el GP de València si acaba entre els cinc primers, ha sofert una caiguda durant el primer dia de test al Circuit Ricardo Tormo de Xest.

El de Suzuki ha assegurat que ‘afortunadament estic bé després de la caiguda. Ha estat una llàstima perquè em sentia còmode i la moto anava bé, però m’ha faltat una volta realment ràpida. Demà treballaré més en una bona crono i veurem què podem fer’.


El piloto mallorquín Joan Mir (SUZUKI ECSTAR) ha finalizado el primer día de combinados en la posición 12 con un tiempo de 1’31.080 (+ 0458). El líder de la clasificación, que este domingo podría proclamarse Campeón de MOTOGP 20 en el GP de Valencia si termina entre en los cinco primeros, ha sufrido una caída durante el primer día de test en el Circuito Ricardo Tormo de Cheste.

El de Suzuki ha asegurado que ‘afortunadamente estoy bien después de la caída. Ha sido una lástima porque me sentía cómodo y la moto iba bien, pero me ha faltado una vuelta realmente rápida. Mañana trabajaré más en una buena crono y veremos qué podemos hacer’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button