MotorUncategorized

Marc Horrach, campió d’Espanya de Trial 2020

El mallorquí Marc Horrach (Mediser Trial Team Lea) s’ha proclamat campió d’Espanya de Trial de T3 a la darrera prova del curs 2020 a Cal Rosal. El de Mancor de la Vall ha liderat la classificació des de la segona prova i aquest diumenge, només havia d’aconseguir dos punts més que el seu rival a batre, Joaquin Salcedo, per a fer-se amb el títol de campió.


El mallorquín Marc Horrach se ha proclamado campeón de España de Trial de T3 en la última prueba del curso 2020 en Cal Rosal. El de Mancor de la Vall ha liderado la clasificación desde la segunda prueba y este domingo, sólo tenía que conseguir dos puntos más que su rival a batir, Joaquin Salcedo, para hacerse con el título de campeón.

Foto: March Horrach juntament amb el seu responsable d’equip, Isidro Chávarri, i Josep Seguí (motxiller)

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button