Ciclisme

Albert Torres i Sebastián Mora continuaran formant part del Movistar Team al 2021

El menorquí Albert Torres i el seu company d’equip Sebastián Mora continuaran vestint el mallot del Movistar Team la propera temporada amb la qual tots dos es van estrenar en la màxima categoria (UCI World Tour) de ciclisme de carretera en aquest 2020. Així ho ha confirmat l’equip després que el team aconseguís la medalla d’or a la prova de Madison al Campionat d’Europa disputat a Bulgària.


El menorquín Albert Torres y su compañero de equipo Sebastián Mora continuarán vistiendo el maillot del Movistar Team la próxima temporada con la que ambos se estrenaron en la máxima categoría (UCI World Tour) de ciclismo de carretera en este 2020. Así lo confirmó el equipo después de que el team consiguiera la medalla de oro en la prueba de Madison en el Campeonato de Europa disputado en Bulgaria.

Torres, 7º en una de les etapes del Giro 2020 // BettiniPhoto
Mora // BettiniPhoto

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button