AutomobilismeRallyUncategorized

Alberto Frau i Tomeu Mas es proclamen campions de Balears de Rallyes per segon any consecutiu al Rally Conserves Rosselló – Villa de Sineu

El Rally Conserves Rosselló – Villa de Sineu, tercera cita del Campionat de Balears de rallyes, es va celebrar aquest dissabte amb un total de 70 inscripcions, 12 d’elles registrades a la categoria de regularitat.

Amb només dues proves disputades Alberto Frau i Tomeu Mas, vigents campions de l’especialitat, arribaven com a líders provisionals i amb opcions de revalidar el títol aconseguit la temporada passada. No obstant això, el gran nombre de participants i la qualitat dels mateixos assegurava una lluita molt oberta per la victòria o el pòdium, que es vendrien molt cars.

David García i Guillermo Cuart, arribaven amb ganes després dels problemes soferts al Rally Sol de Ponent, i aviat es posaven al capdavant de la classificació, això si, amb els equips anglesos Seb Pérez/Steve Pérez i Kristopher Rosenberger/Sara Adolph, enganxats als talons.

Jaume Martorell i Jose Sans sorprenien per la seva adaptació rápida al Punto S1600 i volaven pels trams situant-se en la quarta posició, per davant de l’Escort Cosworth de Javi Matias/Daniel Villodres que estaven realitzant una conducció molt seriosa i efectiva. Frau/Mas eren sisens, mantenint el tipus amb el grup davanter.

A la segona passada pel tram del matí, era el Porsche dels “Pérez” els que marcaven l’scratch, empatant amb Garcia/Quart a la general, mentre que el “top 5” mantenien les posicions. El matí finalitzava amb un nou scratch del Porsche de “De Colores”, que va acabar líder la primera secció, per només un segon de Pérez/Pérez, mentre que l’altre Porsche de Rosenberger/Adolph es mantenien tercers a prop dels primers llocs. Jaume Martorell i Jose Sans es mantenien en la quarta posició, mentre que Matias/Villodres van haver d’abandonar per rotura de motor, cosa que va permetre a Frau/Mas ascendir fins a la cinquena posició.

La tarda arrencava amb una forta sortida de pista de l’equip Rosenberger/Adolph, que el deixava fora de cursa, deixant als altres dos Porsche barallant-se per la victòria. David García i Guillem Cuart posaven tota la carn a la graella i marcaven els tres scratch de la tarda, portant-se, finalment, la victòria, a l’igual que ho van fer en la passada campanya.

Seb i Esteve Pérez es van haver de conformar amb la segona posició. Per la seva banda Alberto Frau i Tomeu Mas, que havien començat una mica endarrerits en els primers compassos, van remuntar posicions fins a finalitzar tercers, posició que els permet tornar a proclamar-se campions de Balears de Rallyes per segon any consecutiu. Quarts es classificaven Alberto Caracuel i Guillem Díaz que van fer volar el 205 F2000, mentre que Xisco Molina i Marc Fons completaven el “top five”.

La prova es va disputa seguint totes les mesures de seguretat degut a la situació actual de Covid 19, amb públic amb les seves respectives mascaretes i respectant la distància de seguretat.

Rally Sprint Conservas Rosselló

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button