Atlètic BalearsFutbol

L’Atlètic Balears femení cau davant el CE Sant Gabriel 2-1

L’Atlètic Balears femení va perdre aquest diumenge a casa del CE Sant Gabriel per 2 gols a 1. El conjunt balearico va viatjar sense sis de les seves jugadores per lesions: Stefane, Neus, Gema, Maialen, Kenny i Ray.

El partit va començar amb domini total per part de les blanc i blaves amb gol inclòs de Marga Fullana en el minut 20 però, després del descans les locals varen girar al marcador i van posar el 2-1 final a l’encontre de la sisena jornada.

CE Sant Gabriel: Alba, Laura Ariza (Lara Palomino), Mireia Gironés (Shara Codina), Laura Chamizo (Ariana), Guadalupe (Natali), Paula Sánchez, Malena (Lara Rabal), Anna Pascual, Paula Navas, Júlia, Clara Carmona.

Balears FC: Sandra, Victoria, Mª del Mar Ponce (Aida), MargaFullana, Marina Orozco, Fátima (Laura Martínez), Yolanda, Carla Sánchez (Lorena Roig), Marina Puebla (Lucía Puigcercós), Abigail Quiroz, Lucía Corrales.

Gols:

0-1 (min. 20) Marga Fullana

1-1 (min. 53) Paula Sánchez

2-1 (min. 78) Shara Codina

Àrbitre: Ester Erra Leiva. Va treure targeta groga per a Laura Ariza del Sant Gabriel i per a Victoria i Marga Fullana del Baleares.

ATBFEM

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button