AutomobilismeRallyStreaming
Destacat

I Pujada a Formentor

quest cap de setmana es va realitzar la primera edició de la Pujada Formentor. Escuderia Costa Nord va organitzar aquest esdeveniment puntuable pel Campionat de Balears. Va consistir en una carrera de tres mànigues, les quals des de Balearslive i Som Pollença varem retransmetre de manera individual en directe.

Dins cada màniga hi havia els participants de la Copa de Drift, del Campionat de Balears de Regularitat Esport, del Campionat de Balears de Tram Cronometrat (vehicles de ral.li amb pilot i copilot) i del Campionat Balear de Muntanya. Un total de 36 vehicles que van haver de recórrer els 3,5 quilòmetres des del pàrquing de Formentor fins a la Creueta.

El guanyador de la prova puntuable del Campionat de Muntanya de les Balears, va ser Miquel Àngel Campins amb el Silver Car S3. Al vídeo que apareix al principi de l’entrada pots veure un resum en vídeo del que va ser la 1ª Pujada Formentor i declaracions de Campins.

El segon classificat fou Pedro Crespí que pilotava el Silver Car S2 i el tercer va ser Pedro Mayol amb el seu Norma M20F.

En la categoria de tram cronometrat els guanyadors foren Nadal Galiana (pilot) i Lorenzo Ferragut (copilot) amb un Ford Scort. Els segons classificats varen ser Toni Pizà i Teresa Pizà, a mans d’un Mitsubishi Car. Els tercers, foren José Martorell i Tomeu Fluxà amb un Citroen Saxo V.

Finalment en la categoria de regularitat el guanyador fou Joan Barceló (pilot) i Joan Verger (copilot), amb un BMW 2002 TI.

Aquí pots veure les classificacions finals completes.

Una jornada que començà amb retard a causa del vent, el qual va provocar que haguessin de netejar la carretera. Però, que acabà sense contratemps i com estava planejat.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button