FutbolR.C.D. Mallorca

Empat a zero per al conjunt mallorquinista

El RCD Mallorca ha hagut d'acabar el partit amb deu jugadors després de l'expulsió de Joan Sastre

El RCD Mallorca aquest cap de setmana no s’emportà la victòria, però tampoc es retirà amb sabor de derrota, ja que el partit front al CD Mirandés finalitzà en un 0-0 a Anduva.

Tot i que al començament del partit, el RCD Mallorca va fer un avís a la porteria del Mirandés, l’encontre continuà amb molt de ritme pero sense la consecució, finalment, de cap gol.

Cab destacar l’expulsió de Joan Sastre en el minut 75 per doble amonestació, que féu que el conjunt de Luis García hagués de jugar només amb deu jugadors; així com també el debut de Marc Cardona amb la camiseta vermellona, després de susbstituir a l’altre debutant, Amath Ndiaye.

El RCD Mallorca este fin de semana no se llevó la victoria, pero tampoco se retiró con sabor a derrota, ya que el partido frente al CD Mirandés finalizó en un 0-0 en Anduva.

A pesar que al principio del partido, el RCD Mallorca hizo un aviso a la portería del Mirandés, el encuentro continuó con mucho ritmo pero sin la consecución, finalmente, de ningún gol.

Cabe destacar la expulsión de Joan Sastre en el minuto 75 por doble amonestación, que hizo que el conjunto de Luis García se quedara solo con diez jugadores; así como también el debut de Marc Cardona después de sustituir al otro debutante, Amath Ndiaye.