FutbolStreaming

Playoff d’ascens – Pollença i Port – Rtvo. La Victoria

Dissabte 19 de juny a les 18h partit de Promoció d'ascens a preferent

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és promocio-area-esports.jpg

El Pollença i Port F.C es juga molt aquest dissabte. Pujar a preferent és l’objectiu de l’equip i per això, des de Som Pollença en col·laboració amb l’àrea d’esports de l’Ajuntament i el Club, oferirem una retransmissió en directe perquè ningú es quedi sense veure el tan esperat partit.

Com sabeu, a causa de les mesures contra la Covid-19, dissabte es permetrà un aforament de 150 persones al camp. Indubtablement, menys de les que voldrien poder gaudir-lo en viu. Per aquest motiu, des de Som Pollença es podrà seguir el partit. No te’l perdis! A les 18.00 hores.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button