Futbol FemeníLliga Autonòmica

Arranca la Lliga Autonòmica Femenina

Aquest cap de semana comença la lliga de les Illes Balears ama un total de 14 equips

La Llliga Femenina Autonómica s’estrena en aquesta temporada 2020/2021 en un any marcat per el retorn del format de les competicions domèstiques tal com el coneixiem abans de l’impacte de la Covid-19. Aquesta competició está formada per un grupo de 14 equips.

Aquesta campanya trobam dos equips que s’estrenen en aquesta categoria, el Àgora Portals i el Manacor, tot dos conjunts que varen ser els campions del seus grups l’any passat i es varen impossar als seus rivals en la fase d’ascens.

El partits que inauguren la Lliga autonòmica son:

Imatge dels partits que se disputarán la jornada 1 de la Liga Autònomica. Fuente: FFIB

Resta el partit entre el Collerense B i el Serverense que ha quedat ajornat a dijous 16 a les 20:30 hores.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button