Futbol SalaVisit Calvià Hidrobal

Debut agredolç per al Visit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià Hidrobal ha caigut per 1-3 contra el filial del Inter Movistar en la seva estrena a la segona divisió del fútbol sala espanyol.

El filial del Palma Futsal ha firmat una primera part on ha demostrat bon joc, però sense éxit, al primer quart del xoc el conjunt visitant s’ha posat per davant en el marcador amb un gol de Sergio Barona, quan l’equip local estava tenguent el seu millor moment del partit. El Calvià ha intentat igualar el marcador abans que acabàs la primera meitat de joc, però sense encert.

En la segona part, l’equip calvianer ha sortit decidit a fer-se amb l’empat del partit, fins i tot han estat a prop d’aconseguir-ho amb algunes ocasions clares, però els madrilenys han augmentat la seva avantatge amb un gol de Charly al minut 32.

La reacció de l’equip de Miquel Vidal no s’ha fet esperar, tres minuts més tard, Gordillo ha estat l’autor del primer gol de l’equip a la categoria de plata del futbol sala espanyol. A falta de cinc minuts per acabar el partit el Visit Calvià ha sortit de cinc per intentar aconseguir l’empat, però en el minut 40, Barona, una altra vegada Barona superava a Manolo i firmava així el debut amb derrota del Visit Calvià Hidrobal.

El tècnic Miquel Vidal ha analitzat l’estrena del seu equip: “Avui primer partit i s’ha notat que era el debut a casa, a lo millor la pressió ha estat massa per nosaltres”. Tot i que la pressió ha estat un condicionant el entrenador considera que els seus jugadors s’han sobrepossat i que en la segona part han fet mérits per aconseguir un bon resultat. “Les hem superat i l’avantatge de dos gols crec que és completament injusta” així ha valorat Vidal el resultat del partit. Després d’aquesta estrena amb regust agredolç, l’equip ja pensa en el proper duel a casa del Atlético Mengíbar.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button