Atlètic BalearsCollerenseFutbol FemeníPrimera NacionalSon Sardina

Derbi a Primera Nacional: Duel de potències balears

Atlètic Baleares i Collerense s’enfronten en la segona jornada de la categoria de bronze del futbol espanyol. Aquest cap de setmana la Primera Nacional està marcada per al derbi balear, on el Baleares rep al Collerense a Son Malferit.

Els dos equips arriben a aquest enfrontament en dinàmiques oposades, les locales varen caure fora casa per 3-2 contra el Vic, l’equip de Txema Expósito va remuntar l’ 1-0 inicial, però no va ser capaç de mantenir l’avantatge. Les blanc i blaves són octaves a la taula classificatòria.

Per la seva part el Collerense guanyà amb solvència al Riudoms a casa per 4-0. L’equip de Javi Herreros ha començat amb bon peu una temporada on se’ls mirarà amb lupa en ser un dels equips procedents de Reto Iberdrola. L’equip del Coll d’en Rabassa és el segon classificat del grup gràcies al golaverage a favor.

L’atractiu d’aquest duel no es troba només en el fet de ser un derbi entre dos desl equips que estan cridats a lluitar a les posicions d’ascens a la Tercera RFEF, sinó que també veurem el retrobament al terreny de joc de Gabi Gutiérrez amb el que va ser el seu equip durant set temporades, el Collerense.

Els altres dos equips balears que resten són el Son Sardina i el Sant Lluís, equips que s’enfrontaren en la primera jornada i és va resoldre amb una victòria per la mínima del equip local. En aquest cap de setmana el Son Sardina viatja al camp del Stadium Casablana, l’equip de Xavi Rado, situat a la cuarta plaça, cerca continuar amb la bona dinàmica, mentre que el Sant Lluís, novè a la classificació, cerca redimir-se a casa contra el Vic, rival del Baleares a la primera jornada.

El Collerense després de guanyar al Riudoms. Imatge: Gabriel Rubert
El Son Sardina celebra la victòria contra el Sant Lluis. Imatge: Son Sardina
El onze inicial del Sant Lluis en el partit contra el Son Sardina. Imatge: Sant Lluis

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button