FutbolFutbol SalaPalma Futsal

Diego Nunes: “Com a equip enguany podem fer moltes coses”

El ala brasiler afronta la seva quarta temporada al Palma Futsal i asumeix la responsabilitat de convertir-se en un dels veterans del vestuari d’Antonio Vadillo

-Com veus a l’equip en aquesta pretemporada?

Em sorprèn bastant. Els nous fitxatges s’estan incorporant molt bé. Per part meva, amb tant de temps en el club, haig de tenir aquesta parcel·la d’ajudar a les noves incorporacions. Els jugadors que es van anar eren importants, però veient com ha començat aquesta pretemporada els que han arribat supliran aquesta falta. Són grandíssims jugadors.

-Vénen tres partits d’alta exigència el pròxim cap de setmana en l’I Memorial Miquel Jaume.

Nosaltres ja desitjàvem jugar a Son Moix, viure l’ambient amb gent i, sobretot, en memòria del president. És el primer any que jugarem el torneig i jo crec que serà un motiu més per a encarar bé aquests partits. Ara el més important és estar amb el públic a Son Moix i amb aquest ambient que ens dóna, que ja el trobàvem a faltar. Estem preparats per a afrontar el partit que sigui.

Diego Nunes possa al parquet de Son Moix. Imatge: Palma Futsal

-Amb quina responsabilitat et sents dins de la plantilla aquesta temporada?

Em sento molt orgullós del moment en el qual estic ara. Tots els inicis solen ser una mica difícils, però em sento orgullós perquè la temporada passada ja vaig assumir aquesta responsabilitat dins de l’equip de voler ajudar i voler fer alguna cosa més i aquesta temporada no serà diferent. És la primera pretemporada que arribo i em sento tan còmode i amb tanta confiança en el que faig. Tinc aquest rol també de voler ajudar als companys nous i crec que és un procés. Enguany l’equip està bastant bé i si cadascun de nosaltres dóna el millor pot ser una temporada molt bonica.

-Creus que l’equip està més preparat per als moments decisius de la temporada?

La temporada és molt llarga i hi haurà moments de baixada. L’equip està molt bé, és molt complet. L’equip és molt més ofensiu que en els anteriors anys que he estat aquí, però sense perdre identitat defensiva. Els jugadors que porten més temps com Barrón, Tomaz, Eloy que ara ha tornat o jo ja tenim el sistema d’equip integrat i tenim el rol de facilitar l’entrada als nous. Com a equip enguany podem fer moltes coses i el que hem de fer és que cada jugador es fiqui al seu cap el que ha de fer, la seva responsabilitat, donar el màxim, que és la identitat del Palma Futsal, i estic segur que enguany podem fer una cosa molt bona.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button